Marine Charter Våra tjänster Våra båtar Om oss/Kontakt Bildgalleri
This page in english

Marine Charter
Mörtviksbacken 21-23,
134 69 Ingarö
Tel. 0708 - 499 429
info@marinecharter.se
Kontakta oss via formuläret nedan.Vill du har Marine Charters nyhetsbrev?
Ja Nej

Samarbetspartners och
intressanta adresser:


Marine Charter samarbetar med alla intressanta och viktiga anläggningar och organisationer som har Stockholms Skärgård som gemensam nämnare.

Nedan följer ett urval av våra samarbetspartners samt en del intressanta adresser och länkar till upplevelser och attraktioner i vår vackra skärgård.


Följ Marine Charter på Facebook och bli ett fan

staffan

  Staffan är en mycket van och erfaren skeppare med klass 8 utbildning

Staffan har seglat runt i Stockholms skärgård hela sitt liv och vet vart man skall segla för att upplevelsen skall bli som bäst.  Staffan arbetar både som skeppare, gast och båtansvarig på Marine Charter.

Maila Staffan på staffan@marinecharter.se
eller ring 0708 - 499 429

Michaela

  Michaela är klass 8 utbildad och har behörighet att segla med upp till 12 gäster

Michaela är fullt utbildad till att ansvara för stor båt med upp till 12 passagerare. Hon har seglat i Stockholms skärgård sedan barnsben och har mycket god lokalkännedom.

Michaela ser till att er aktivitet blir så bra och genomtänkt som ni har rätt att förvänta er. Michaela ordnar och arrangerar ett stort antal evenemang varje år och kan se till att de flesta av era önskemål blir uppfyllda. Vi kan ordna med mat och dryck från de flesta skärgårdens krogar samt ordna övernattningar i land om ni önskar det.
Michaela är researrangör/bokningsansvarig hos Marine Charter.

Maila Michaela på michaela@marinecharter.se
eller ring 0736 - 245 981

Max

  Max är gast med stor vana och mycket erfarenhet

Max har under hela sin uppväxt tillbringat stora delar av sommaren ute i skärgården och känner väl till dess smultronställen. Max är förutom gast även fotograf och hemsidesansvarig på Marine Charter.

Maila Max på max@marinecharter.se

© 2009-2015 Alla rättigheter förbehålls Marine Charter, Mörtviksbacken 21-23, 134 69 Ingarö, Tel. 0708-499 429, info@marinecharter.se