Marine Charter Våra tjänster Våra båtar Om oss/Kontakt Bildgalleri
This page in english

Läs mer om våra tjänster:
» Företag
» Privat
» Uthyrning
» Segelkurser
» Kulturseglingar
» Lucia och julbordsseglingarDagseglingar: Ta med familjen eller vännerna
ut på dags segling

Upp till 12 personer får plats på varje båt. Njut av en heldag bland kobbar och skär.  Skeppare finns ombord för att hjälpa till om det behövs. Mat lagar vi ombord i en stilla vik, varför inte sill och potatis med tillbehör? Efter maten ett uppfriskande dopp innan vi seglar hemåt. Vi kan komma och hämta där ni finns, annars utgår vi från hemma hamn i Saltsjöbaden.

Flerdagsseglingar: Våra båtar tar upp till
8 personer för övernattning

4 separata hytter med dusch och toalett. Upplev skärgården lite längre tid och lite längre ut. På 2 dagar hinner vi långt ut i havsbandet och kan  njuta av den fantastiska och helt unika naturen. Vi äter ombord och lever ombord. Vi lägger uppe en rutt som passar era behov och önskemål.

Helgseglingar: Upplev en helg i skärgården
Under hög säsong vimlar inner och mellanskärgården av båtar i alla former. Kommer vi längre ut avtar mängden båtar och tystnad och frid tilltar. På en helg kommer vi långt och har möjlighet att njuta både av Nämndöfjärdens vimmel av segelbåter och den unika och vilsamma naturen ute vid Stora Nassa eller  Huvudskär.

Tema seglingar: Vi arrangerar årligen
en mängd olika tema seglingar

Det är allt från olika ” prova på ” aktiviteter typ matlagning, vinprovning, chokladprovning, fiske, vildmarksupplevelser  etc till möhippor och svensexor. Vi kommer gärna och hämtar där ni är och lämnar på valfri plats. Vi samarbetar också med alla viktiga anläggningar och restauranger i skärgården om man vill kombinera sina teman eller inte äta ombord.

Läs mer om våra samarbetspartners© 2009-2014 Alla rättigheter förbehålls Marine Charter, Mörtviksbacken 21-23, 134 69 Ingarö, Tel. 0708-499 429, info@marinecharter.se