Marine Charter Våra tjänster Våra båtar Om oss/Kontakt Bildgalleri
This page in english

Ett urval av våra båtar:
» Madonna
» Marilyn
» Victoria
» Aquileja
» Grace
» Necesse
» Sanuk
» Solitaire
» Nimbus 26 NovaAll båtar som seglar i Marine Charters flotta
är moderna, bekväma, snabba och stora


Upplev kraften och farten i en 50 fots segelbåt med fullt segel ställ- en berusande upplevelse. Alla våra båtar är utrustade med det senaste i navigations väg och givetvis finns all säkerhetsutrustning ombord.

Ombord har båtarna ett flertal toaletter och duschkabiner för din bekvämlighet,

Ombord finns också livflotte, flytvästar, säkerhetslinor och seglarställ för upp till 12 personer. Samtliga båtar har rattstyrning och är enkla att hantera, också av ovana seglare. Ombord finns alltid en rutinerad kapten som fungerar som stöd om det skulle behövas. Annars är det du och din besättning som är huvudpersoner och skall segla och framföra båten. Det är både lättare och roligare än du tror!

I flottan finns för närvarande 9 båtar som tar över 100 gäster men vi kan enkelt ordna fram fler båtar om din aktivitet kräver det. Inget arrangemang är för stort eller litet för oss.

Nytt för i år att vi även har en motorbåt i flottan, en Nimbus 26 Nova. En perfekt ”tender” eller följebåt till stora arrangemang eller när någon behöver komma hem snabbt och enkelt från konferensen i skärgården. Vi hyr även ut henne för kortare och längre perioder.

© 2009-2014 Alla rättigheter förbehålls Marine Charter, Mörtviksbacken 21-23, 134 69 Ingarö, Tel. 0708-499 429, info@marinecharter.se